Van het gas af met infrarood vloerverwarming!

Van het gas af met infrarood vloerverwarming!

De aankomende jaren gaat de wereld zich steeds meer richten op een nieuwe energietransitie. Energietransitie is de overgang naar een situatie waarin de energievoorziening structureel anders van aard en vorm is dan in het huidige energiesysteem.

Wij bieden de consument een efficiënte en duurzame methode aan om het huis te verwarmen op een relatief betaalbare manier. Elektrische infrarood vloerverwarming zal in de toekomst een steeds belangrijkere rol spelen om het huis te verwarmen wanneer we in Nederland van het gas af gaan! 

Wij bieden met onze elektrische infrarood vloerverwarming een duurzaam alternatief voor diegene die van het gas af willen. Gas gaat op den duur uit woningen verdwijnen en duurzame energie voor verwarming en warm water komt ervoor in de plaats.

Onze vloerverwarming bied een uitstekende klimaatoplossing voor een behaaglijk en energiezuinig binnenklimaat. De cv-ketel heb je daarbij niet meer nodig. Wij bieden particulieren en bedrijven passende oplossingen waarmee ieder gebouw voordelig van het gas af kan.

Gas wordt dus vervangen door stroom en de stijgende gasrekening wordt vervangen door een fors lagere stroomrekening, vooral als je de elektriciteit zelf gaat opwekken dmv zonnepanelen. Onze oplossingen op het gebied van elektrische vloerverwarming zijn geschikt voor nieuwbouw en bestaande woningen maar ook voor specifieke toepassingen als zorgunits, vakantiewoningen, studentenwoningen, kantoren, etc.